A Nilit Innergy egy módosított poliamid mikroszál, amely a funkcionalitását természetes ásványi anyagok hozzáadásával éri el. 

A Nilit Innergy szálból készült textilia jótékony hatásait laboratóriumi tesztek igazolják. 

Az ebből készült termékek az emberi test leadott hőjét átalakítják hosszú hullámú infravörös sugárzássá (FIR). 

Az emberi test által kibocsátott termál energia is tartalmaz infravörös sugarakat, ezeket is az átalakított sugarakkal együtt visszaküldi a test irányába. 

Ez a sugárzás emberi szem számára nem látható, csak kellemes sugárzó hőként érzékeljük. 

Minél intenzívebb a mozgás, annál nagyobb a hőkibocsátás, annál hatékonyabb a visszasugárzás. 

Ezek a sugarak akár 4 cm mélyen behatolnak a bőr alá és ott fejtik ki pozitív hatásukat. 

A hosszú hullámú infravörös sugárzás stimulálja a mikrocirkulációt, azaz a legkisebb erekben történő véráramlást. 

A belőle készült textiláru a kiváló tulajdonságát többszöri mosás után is megtartja.

 

 

BRUBECK Technológia

 

A BRUBECK termékek előállítása során a legfejlettebb textilipari technológiákat alkalmazzuk, hogy kiváló minőségű terméket használhasson. Egyedi design, a funkcionalitáshoz jól megválasztott anyagösszetétel, egyedi szálillesztések, saját szabadalmazott gyártási eljárások, valamint a leghatékonyabb technológiai megoldások garantálják az első osztályú minőséget. Termékeink nem vásárolt méteráruból konfekcionált darabok, hanem valamennyi egyedileg kötött ruházat, melyhez a fonalat a funkcionalitás eléréséhez a gyár technológusai választanak, illetve maga a gyár állítja elő. 

A nanotechnológia alkalmazása a textiliparban az egyik legfontosabb fejlesztési irány. Ez elsősorban a szálgyártás, a kikészítés és a bevonatkészítés területén figyelhető meg. Sokat ígérők azok a kutatások, amelyek arra irányulnak, hogy a nanotechnológia alkalmazásával a textilanyag tulajdonságait javítsák vagy újszerű tulajdonságokkal ruházzák fel azt. E téren már számos fontos gyakorlati eredmény is született, melyeket a BRUBECK termékek gyártása során fel is használunk.

Kiváló minőségű természetes anyagok mellett kiemelkedő funkcionalitással bíró technikai alapanyagokat alkalmazunk. Sokan idegenkednek a műszálaktól, de felejtse el, amit eddig tapasztalt és amit erről eddig gondolt! Nem az olcsó távol-keleti műszálból készülnek termékeink! A modern, új típusú műszálak a fejlesztéseknek köszönhetően már sokkal többet nyújtanak, mint a természetes szálak önmagukban. A kényelmes, bőrbarát viselet mellett olyan képességekkel rendelkeznek, amit a természetes szálak nem tudnak. Mindegyik termékünk kétrétegű, termoaktív, antiallergén anyagokból készült, emellett antibakteriális, gombásodást gátló, jó nedvesség-elvezető és jól levegőző tulajdonságokkal bírnak, gyorsan száradnak. Fokozott izzadás mellett sem kell kellemetlen testszagtól tartanunk. A varrás nélküli, egyben kötött technológia, illetve ahol varrás szükséges, a laposan eldolgozott varratok is a maximális kényelmet szolgálják. Nincsenek bevarrt címkék, melyek kényelmetlen érzést keltenek, irritálják a bőrt. A cipzáras termékeknél a cipzár belső fele is szépen eldolgozott, nem okoznak kidörzsölődést, kényelmes mozgást biztosítanak.

 

 

Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, beépítve a legújabb tudományos kutatások eredményeit, figyelembe vesszük a profi sportolók, BRUBECK nagyköveteink használat során szerzett tapasztalatait, vásárlók visszajelzéseit. 

Egyedi, kiváló minőségű termék gyártásához elengedhetetlen az innovatív technológia és a kiváló minőségű alapanyag. A BRUBECK márka termékeihez a textiliparban elérhető legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, szoros partneri kapcsolatban állva a világon jól ismert és elismert szállítókkal, ami garantálja a minőséget és a kiváló funkcionalitást.